Το πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας Volta στο Fashion City Outlet και πάλι κοντά σας!

Από την Τετάρτη 17 Ιουνίου, το πάρκο παιδικής ψυχαγωγίας Volta στo εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και υποδέχεται με χαρά μικρούς και μεγάλους. Μετά από τόσους μήνες οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μικρές στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης χωρίς να ανησυχούν συνεχώς για τα παιδιά τους, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν και πάλι να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν και να εκτονώσουν την ενέργειά τους με ασφάλεια!

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα των Volta έχει φροντίσει με πολλή αγάπη όλα τα πάρκα της και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην καθημερινότητά μας, τηρώντας φυσικά όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Τα πάρκα παιδικής ψυχαγωγίας Volta έχουν, εδώ και χρόνια, αναθέσει τον συστηματικό καθαρισμό των εντυπωσιακών παιχνιδοκατασκευών αλλά και των φουσκωτών στην πιστοποιημένη εταιρία (ISO 9001) «Καθαροί Παιδότοποι». Σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιούνται συνεχώς απολυμάνσεις με μη τοξικά απορρυπαντικά, ενώ όλα τα πάρκα διαθέτουν αντισηπτικά χεριών για ελεύθερη χρήση.

Φέτος το καλοκαίρι πάμε Volta και παίζουμε με ασφάλεια!

Υπαίθριες δραστηριότητες Volta στo Fashion City Outlet:

Τρενάκι

Baby kart

Τραμπολίνο

Βαρκάκια

Carousel

Κερματοφόρα παιχνίδια

Εσωτερικές δραστηριότητες:

Παιχνιδοκατασκευή

Πίστα Roller Skating

Παιχνίδια εικονικής πραγματκότητας (VRGames)

Ηλετρονικά παιχνίδια νέας τεχνολογίας (Arcades)

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 17.00 – 22.00

Σάββατο: 10.00 – 22.00

Κυριακή: 17.00 – 22.00

Βρείτε μας σε Facebook και Instagram